Uslovi korišćenja

Svako korišćenje stranice zdravljesrca.rs (dalje u tekstu: “Stranica”) i sa njom povezanim servisima podleže dole navedenim uslovima.

Korišćenje sadržaja

Sadržaj Stranice informativnog  je karaktera i nije prilagođen vašim ličnim potrebama. Niti jedan bolesnik ne bi smeo koristiti informacije sadržane na ovoj Stranici za dijagnostikovanje ili lečenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konsultacije sa za to kvalifikovanim medicinskim osobljem. Sadržaj nije zamena za stručni medicinski savet.

Autorska prava

Kotti-TT d.o.o. Beograd polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje informacija dozvoljeno je samo uz uslov da se ne prenose delovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je obavezno, na početku, u sredini ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojiti direktni link koji vodi na izvorni sadržaj, a koji omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni Stranice, ukoliko sa Kotti-TT d.o.o. Beograd nije postignut dogovor o drugačijim uslovima.

Zabranjeno je menjanje celovitog sadržaja ili jednog od njegovih dela te odabir i usklađivanje njegovog sadržaja bez prethodnog pristanka firme Kotti-TT d.o.o. Beograd.

Linkovi ka drugim stranicama

Ova Stranica sadrži linkove ka drugim stranicama na internetu. Kotti-TT d.o.o. Beograd nema kontrolu nad njima i ne daje nikakve garancije u pogledu tačnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Politika privatnosti i kolačići (eng. cookies)

Ova Stranica koristi kolačiće isključivo u svrhu pružanja boljeg korisničkog ugođaja. Zdravljesrca.rs poštuje vašu privatnost. Za više informacije kliknite ovde

Izmene uslova korišćenja

Kotti-TT d.o.o. zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku, te neće biti odgovoran za moguće posledice nastale iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj Stranici.

Ažurirano: 24. marta 2022.