Iskustva korisnika

Postoji više od 1000 svedočanstava zadovoljnih korisnika Strauss kapi. Iskustva koja slede su istinite priče koje govore o nekim izvanrednim rezultatima. Pročitajte neke od njih:

Na Strauss kapi sam se odlučio zbog problema sa kardiovaskularnim sistemom, i bola zbog angine pektoris. Pored bolova u grudima koje sam osećao, brzo sam se umarao već kod hodanja po manjim usponima. Kako volim šetnju i lagano planinarenje u slobodno vreme, kombinacija bola u grudima, umora, hvatanja vazduha me je mnogo zabrinula. Često bih hvatao vazduh pri najmanjem naporu. Pored toga, vrtoglavica je bila češća i produžena. O svemu sam porazgovarao sa svojim farmaceutom koji mi je, na osnovu simptoma, odmah preporučio Strauss kapi.

Prve efekte osetio sam već nakon mesec dana uzimanja, i sa dužim korišćenjem opšte stanje je bivalo sve bolje. Jednostavno, počeo da se osećam bolje, sve tegobe koja sam imao su se postepeno smanjivale i potpuno izostale. Vrtoglavica i umor nestali su u manjim naporima, a najvažnije je da je bol u grudima bio sve slabiji. S obzirom na to da već dugi niz godina redovno kontrolišem krvni pritisak, primetio sam da mi se pritisak stabilizovao.

Čvrsto verujem i osećam da su Strauss kapi dosta poboljšale moj kvalitet života, jer pored eliminisanja bolesti, vratile su mi samopouzdanje i sada bezbrižno i često provodim vreme u dugim šetnjama po obližnjoj šumi. Od ovoga se osećam mnogo bolje jer pored toga što me koriste pri tegobama, mogu da se bavim rekreacijom, čime se umnožava ovaj pozitivan efekat kapi.

Svima koji imaju slične probleme sa kardiovaskularnim sistemom, preporučio bih da uzmu Strauss kapi. Pozitivni efekti će biti evidentni veoma brzo i osećaćete se bolje i sigurnije u svoje zdravlje.

Zdravko Gnječ (63), Bregana

Imao sam moždani udar 2.2.2022. desni ekstremiteti su mi poprilično bili oduzeti. Bio sam na neurologiji u Kragujevcu. Malo se popravilo stanje,ali mi je vaskularni hirurg ultra zvukom otkrio zapušenost karotide od 98%. Zakazali su mi da 13.3.2022. idem na vaskularnu hirurgiju. Izvršili su snimanje kroz levu preponu sajlama i posle je konzilijum lekara na osnovu tog snimanja zaključio da bi pokušaj ugradnje stenta operacijom bio smrtonisan. Preostalo je da se pokuša kroz levu preponu sajlom da se ugradi stent. Ni jedan vaskularni hirurg nije smeo da se prihvati tog posla sem jednog.  4. puta je sajlom s stentom išao do karotide i pokušavao da pročisti i ugradi stent. Posle četvrtog pokušaja rekao mi je da ne sme više, pući će arterija. Rekao mi je da pijem lekove za razredjivanje krvi i neka mi je Bog na pomoći. Ćerka i zet su me uzeli iz bolnice i bio sam kod njih. Oni su znali nekog čoveka iz Gornjeg Milanovca, koji je imao zapušenje karotide i kad je otišao u Kragujevac da mu ugrade stent, rekli su mu da nema zapušenje. Koristio je Strauss kapi.

Ćerka i zet su nekom kamiondziji rekli da kupi u Zagrebu Strauss kapi. Posle nekoliko dana sam se osećao malo bolje, kasnije po malo da šetam. Kad sam potrošio kupili smo još dve boce. Sve sam se bolje i bolje osećao, išao po Gornjem Milanovcu tamo amo.

Za Uskrs su me vratili u Batočinu. Odmah prvog dana sam provozao kola, a dan kasnije i motor. Više sam vozio motor nego kola,jer je bilo baš toplo. Pričao sam i doktorima i terapeutima za kapi i motor i ne mogu da se načude. Meni je iz dana u dan bolje i sve sam stabilniji s desnom nogom.  Jeste opširno, ali morao sam da napišem, Strauss kapi su me preporodile.

Dragiša Panić (67), Batočina

Pušenje i dugotrajna borba sa stresom doveli su me do infarkta. Po izlasku iz bolnice, nakon što mi je ugrađen stent, osećao sam se loše. Često sam imao visok krvni pritisak, srčane probleme i generalno sam se osećao slabo. U tom periodu sam skoro svakih par dana zvao hitnu pomoć.

Na preporuku prijatelja, počeo sam da koristim Strauss kapi. Nakon što sam ih koristio neko vreme,  počeo sam da se osećam veoma dobro, kao da nikada nisam bio bolestan. Počeo sam da osećam pozitivne efekte Strauss kapi tokom prvog meseca, i posle dva do tri meseca sam se osećao bolje.

Posle mnogo problema koje sam imao, život mi je sada lakši. Nema više straha i stalnih obilaženja doktora. Iz mog iskustva, mogu da preporučim svima da počnu da koriste Strauss kapi i da se sami uvere u njihovu delotvornost. Meni su omogućile da ponovno živim normalan život.

Boris Bolić (65), Zagreb

2005. godine moj suprug je doživeo jaki srčani udar koji je ukupno trajao čak sat i pol. Srce mu je bilo uvećano te je nakon srčanog udara počelo da nepravilno radi. Bilo je priče i o transplantaciji srca, jer mu je skoro 25 odsto srca bilo mrtvo tkivo. Scenario koji je usledio bio je: operacija sa šest bajpasa i dva stenta za svaki slučaj.

Posle dve nedelje otpušten je iz bolnice i vratila sam ga u naš dom. Njegovo stanje se najlakše može opisati kao hodajući leš. Jedva živ leš. Meseci su prolazili bez mnogo napretka, a posle 8 meseci doživeo je još jedan udar u vidu teškog srčanog zastoja. Moj muž je morao da bude hospitalizovan da bi mu se uklonio višak tečnosti. Noge su mu oticale velikom brzinom i izgledale su kao noge slona, a ne noge odraslog čoveka. Izgledao je i osećao se veoma loše. Osećao se kao da mu se život polako završava i da nema ništa više da mu ponudi osim spore i bolne smrti. Noge su mu bile jezivo hladne do visine kolena.

U tom trenutku nam je prišla porodična prijateljica sa savetima kako da poboljšamo stanje mog muža na bolje. Sledećeg dana sam otišla da kupim bočicu Strauss kapi. Muž je počeo da ih uzima i posle 14 dana doživeo je poboljšanje! Noge su mu bile tople i cirkulacija mu se vratila. Od sreće smo čak i zaplesali po kuhinji. Od tada konstantno uzima ovaj proizvod, sada već 4 godine. Iako su lekari želeli da ga ponovo operišu i daju mu defibrilator, zahvaljujući ovom proizvodu to nije bilo neophodno. Količina energije koju mu je ovaj proizvod dao je zapanjujuća. Opet može da radi stvari koje je nekada radio, da radi u garaži na svom hobiju, da radi u bašti, kosi travu, pomera teške predmete…..

Istinski smo zahvalni kompaniji Strauss.

I. Hoell, Delta, BC, Kanada

Nakon što je mom prijatelju rečeno da mu je potrebna ugradnja bajpasa, sa 50 odsto šansi za komplikacije, on se odlučio za Strauss kapi i znatno poboljšao svoje zdravlje i kvalitet života. Zbog tog iskustva počeo sam da ih koristim preventivno i tako ih koristim već 15 godina…

R. Oxley, Derbyshire, UK

Počela sam da koristim Strauss kapi u martu 2012. nakon što mi je rečeno da mi trebaju ugraditi stent. nakon što sam ih koristila nekoliko meseci, bol u grudima je nestao, kao i palticipacije koje sam ranije iskusila. Sada lakše hodam stepenicama, čak sam uspela da se popnem i stepenicama Blackpool kule, gde sam inače morala liftom! Krvni pritisak mi se popravio. Sada vežbam i imam više energije. Doktor mi je rekao da mi više ne treba stent i da ne moramo da se viđamo narednih 12 meseci, i ako moje stanje nastavi da se poboljšava da će me otkazati kao pacijenta!

Strauss kapi stvarno deluju i vredelo je pokušati.

Shirley, Lancashire, UK

Možda će vas zanimati i ovo:

Često postavljana pitanja i odgovori o Strauss kapima

Pitanja i odgovori

Gde kupiti u Srbiji

Gde kupiti