Pitanja i odgovori

Često postavljana pitanja i odgovori o Strauss kapima. Pronađite odgovor na svoje pitanje ili nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći.

Koji je sastav Strauss kapi?

Ključ njihove efikasnosti leži u jedinstvenom biljnom sastavu koji sadrži ekstrakte 8 pažljivo odabranih delova različitih biljnih vrsta, kombinovanih u preciznim proporcijama, kako bi svojim sinergističkim delovanjem doprineli maksimalnom dejstvu na kardiovaskularni sistem.

Sastojci: pročišćena voda; etanol 35% v/v; vodeno-etanolni ekstrakti: lukovice belog Iuka (Allium sativum),ploda crvenog gloga (Crataegus laevigata), lista bele imele (Viscum album), herba srdačice (Leonurus cardiaca), ploda paprike (Capsicum annuum), lista i cveta crvenog gloga (Crataegus Iaevigata), lista borovnice (Vaccinium myrtillus), kore bele vrbe (Salix alba)

Količina u 1 ml: lukovica belog luka 435.5mg, plod crvenog gloga 35.8mg, list bele imele 17.9mg, herba srdačice 3.1mg, plod paprike 2.4mg, list i cvet crvenog gloga 2.1mg, list borovnice 1.9mg, kora bele vrbe 1.3mg

Strauss Naturals™ je jedini proizvođač biljne formule koja se nalazi u Strauss kapima. Metod proizvodnje stara je tajna porodice Strauss.

Kako se koriste?

Dobro promućkajte bočicu pre svake upotrebe. Za ispravno doziranje neophodno je koristiti pipetu koja je sastavni deo ovog proizvoda i koja im obeležene vrednosti u ml. NE dozirajte brojanjem kapi!

Preporučuje se da počnete sa 0.55ml 3x dan (ujutru, popodne i uveče) ili ako je korisniku prijatnije da ga koristi dva puta dnevno onda počnite sa 1ml 2x dan (ujutru i uveče). Uzmite dozu 15 minuta pre obroka ili sat vremena nakon obroka tako što ćete dozu staviti ispod jezika, držati 1 minut, a zatim progutati. Za jači efekat na kardiovaskularni sistem preporučena doza je 1ml 3x dan ili 1.5ml 2x dan.

Blagotvorno dejstvo se postiže u prvom mesecu upotrebe. Redovno uzimanje doza ključ je uspeha. Nakon tog perioda nemojte prestati da ih koristite, već nastavite redovno da uzimate doze. Maksimalna dnevna doza je 2.5 ml 3x dan.

U cilju postizanja optimalnog stanja zdravlja, preporučeni period upotrebe je min. 12 meseci.

Pakovanje Strauss kapi sa pipetom koja ima označene vrednosti u mililitrima

Napomene: Strauss kapi ne smeju da koriste trudnice, dojilje i deca. Čuvati van domašaja dece. Ne preporučuje se uzimanje kod akutnih upalnih stanja i tuberkuloze, kod osoba sa čirom želuca i dvanaestopalačnog creva, kod bolesti bubrega ili jetre i kod astme.

Ako imate problema sa gorušicom ili vam se ne sviđa ukus, preporučuje se razblaživanje doze u 1/4 čaše vode (koristite čašu od 2dcl).

Da li se mogu koristiti sa drugim lekovima?

Između uzimanja lekova i Strauss kapi preporučuje se pauza od 1 sat ili se posavetovati sa lekarom ili farmceutom pre uporabe. Za više od 40 godina, koliko su Strauss kapi na tržištu, nisu zabeležene negativne interakcije sa bilo kojom terapijom lekovima.

Da li sadrže gluten?

Strauss kapi ne sadrži gluten, kofein, soju, konzervanse, mlečne proteine, veštačke boje ili zaslađivače. Proizvode se u skladu sa visokim standardima dobre proizvodne prakse (GMP NNHP licenca #300131).

Gde kupiti Strauss kapi?

Strauss kapi u pakovanju od 50ml možete kupiti u apotekama. Spisak prodajnih mesta po gradovima u Srbiji možete pogledati ovde

Kakva su iskustva korisnika?

Iskustva korisnika Strauss kapi možete pročitati ovde

Gde i kako čuvati bočicu?

Čuvajte na tamnom i suvom mestu, u originalnom pakovanju, na temperaturi do 25 C. Ne čuvajte u frižideru.

Imate dodatna pitanja ili vam je potreban savet?